Garni Hotel Royal Crown
Garni Hotel Royal Crown, spada u objekte visoke kategorije. Svoje usluge namenjuje pretežno poslovnim ljudima, naviknutim na dinamičan i brz tempo života.

Hotel Garni Royal Crown

Internet

Bilo da se nalazite u sobi, restoranu, na terasi ili parkingu, omogućen vam je neograničen pristup brzom bežičnom internetu potpuno besplatno.

Lokacija

Objekat je smešten u užem centru grada, na nepunih petnaestak minuta hoda do Gradske kuće. U neposrednoj blizini se nalaze marketi, uslužni objekti, benzinska pumpa...

Parking

Besplatan parking za sve goste pod stalnim nadzorom čuvara. Parking je pokriven i video nadzorom što dodatno povećava nivo bezbednosti vaših vozila.

Bankomat

U skolpu hotela nalazi se bankomat Halk Banke na kojem možete podići gotovinu sa vaše platne kartice.

Restoran

U restoranu objekta služe se kontinentalni, dijetetski ili makrobiotički doručak. Bar u foajeu je udobno mesto gde možete uživati u osvežavajućim pićima ili čitati dnevnu štampu.

Sef

Svaka jedinica poseduje sopstveni sef za odlaganje ličnih stvari. Takođe, hotel poseduje i centralni sef.

Doručak

07.00 - 11.00

U

sklopu objekta se nalazi kafe picerija sa dve letnje terase. Prostire se na prizemlju Hotela, a svojim gostima nudi vrhunski užitak u odabranom jelu iz menija. Raznolikost ukusa ubraja pregršt zanimljivih jela, među kojima su i neizostavna pileća krilca, začinjena originalnim začinima orijentalne kuhinje, pice pripremljene po receptima najboljih pica majstora, obrok salate najrazličitijih ukusa…